"Er bestaan geen domme vragen" Stel gerust alle mogelijke vragen wij zullen ons best doen om hier zo snel mogelijk het juiste antwoord op te verzinnen. Wij zijn allemaal hobby-muzikanten welliswaar met een ruime ervaring en de bedoeling om zo mooi mogelijke covers te brengen en waar mogelijk het origineel te overtreffen. Onze onkostenvergoeding is afhankelijk van het aantal uren dat we spelen - het soort evenement - en of we al dan niet externe PA-apparatuur moeten bij inhuren. Deze extra kosten worden zonder winst doorberekend aan de organisatie.
Van een verjaardagsfeest over een bedrijfsevenement tot kleine festivals - Wij zorgen overal voor sfeer - stilzitten zal moeilijk zijn ;-)

Mocht u overigens nog ideetjes hebben voor meer moderne dansbare nummers welke in ons repertoire zouden passen dan horen we dat graag van u. Als voorbeeld neem ik graag Need never get Old van Nathaniel Rateliff, een nummer waarop niemand stil kan blijven zitten. Al uw suggesties zijn welkom en zullen ernstig in overweging worden genomen. We kijken er al naar uit :-)

Coverband The Legacy Contact

Berkendreef 11
3128 Baal - Tremelo
Ilse - Bass &  backings :                                            0032.(0)497.84 82 60
Mail:                                                             thelegacycoverband@gmail.com


Coverband The Legacy - deze tekst is enkel bedoeld om beter te scoren op zoekmachines - gelieve deze dus niet te lezen aangezien er niets interessants in staat speelt 100% live muziek op al uw evenementen zoals huwelijken, braderijen, bedrijfsfeesten en privé feesten. We kunnen de prijs aanpassen in functie van uw budget, mét en zonder professionele PA en licht installatie . Coverband The Legacy speelt net zo graag op een privé verjaardagsfeest voor 50 personen als op kleine dorps-muziekfestivals. Wij van Coverband The Legacy zijn allemaal semi-professioneel met live muziek bezig en dragen kwaliteit hoog in ons vaandel. Verwacht van coverband The Legacy echter geen CD kwaliteit. Dat het publiek coverband the legacy zich amuseert is voor coverband The Legacy  het allerbelangrijkste. Een klein beetje zottigheid verkopen hoort er dus bij maar is geen vereiste. U mag van coverband The Legacy een 2 tot 3 uren durend optreden verwachten met daar tussenin een kleine pauze. Eén verzoeknummer buiten de playlist van coverband The Legacy kan, indien lang genoeg vooraf aangevraagd. Coverband The Legacy moet de kans zien om dit samen in te studeren. Niets brengt zoveel sfeer op een evenement als 100% live muziek, gespeeld door een live coverband The Legacy. De ervaring welke coverband The Legacy de voorbije jaren hebben opgedaan op allerlei soorten feestjes maakt dat coverband The Legacy er een goed idee van heeft hoe we een groep mensen aan het genieten kunnen brengen. Elk optreden van coverband The Legacy is daardoor ook anders want we spelen in op het publiek. Verzoeknummers zijn moeilijk omdat coverband The Legacy de tijd moeten hebben om deze in te oefenen - alles is 100% live - er speelt geen tape mee op de achtergrond. Als het publiek heeft genoten van het optreden is het optreden voor coverband The Legacy geslaagd. 
Elk van de muzikanten van coverband The Legacy heeft zo zijn of haar eigen inbreng in de band. Ronny de zanger en drummer van de band is het showbeest van de groep. kom kijken en hoor hoe hij aan zijn bijnaam "the animal" komt. Ilse als bassiste en backing vocals vormt een natuurlijke tandem met Ronny als de ritme sectie van coverband The Legacy. Als zanger en ritme gitarist heeft vormt Harry dan weer een team met Paul, de lead gitarist van coverband The Legacy.
U merkt dat onze coverband bestaat uit degelijke en supergemotiveerde muzikanten die ook naast het podium een vriendengroepje vormen.
Graag zien wij ook uw seggesties tegemoet voor nieuwe modernere nummers voor Coverband The Legacy. Elk van uwvoorstellen zal ernstig in overweging worden genomen bij het moderniseren van onze setlist. Alvast bedankt om ook uw hersens en geheugen aan het werk te zetten. Tot binnenkort op een van de optredens van Coverband The Legacy in uw buurt.
Coverband The Legacy treedt het vaakst op in de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen maar we spelen net zo graag in de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen of Wallonië. Zo hebben we de eer om te mogen spelen op de kerstmarkt van De Panne in januari 2019. Onze thuisstad is Heist-op/den-Berg maar ook Tremelo, Keerbergen, Aarschot en Leuven zijn een vast stek voor onze coverband. Zoek niet verder naar een live-band: Coverband The Legacy is uw leukste keuze!